XAROB.SE
Rotavdrag        Projekt        om Xarob        kontakt                                                                          
Heminredning

Att vara intresserad av heminredning ger en mängd olika valmöjligheter i stil, färg och form. Heminredning handlar om att skapa ett hem som passar just dig och din familj. Det som känns rätt för dig kanske inte passar ett annat hem! Det du associerar med heminredning i första hand är kanske möbler - sängar, bord och stolar. Men inredning är också ljus och färger och detaljer som vi vill omge oss med. Det skall vara rätt tapeter eller färg om du målar. Sen skall rummen passa med varandra. . 
Livskvalité och goda affärer

Det går lite hand i hand - livskvalité och god affär när det gäller boende. Du vill ha ett hus som är funktionellt och som är anpassat till dig och din familj.  Du vill ha ett hus där rummen är i symmetri med varandra och där du känner harmoni. Det skall inte finnas en enda vrå som är i behov av uppfräshning eller renovering. Har du kommit dit - ja då har du den livskvalité som nästan alla vill ha.
Många är villiga att betala dyrt för att få ett hem som redan är "fixat och klart". Dom har helt enkelt inte kunskapen att göra det själv - eller viljan att anlita professionella hantverkare till att göra jobbet.
Det är då du gör en bra affär.

 

Skruva upp ett skåp eller bygga en sommarstuga?

Är du ute efter att renovera eller bygga nytt? Allt från slipa parketten till att bygga ett nytt hus.
Xarob är ett proffs i sammanhanget. Vi har mycket skickliga hantverkare och arkitekter.
Vi ritar hus från grunden och bygger dom åt dig. Ekologiskt och Ekonomiskt. Allt för att passa naturen och din plånbok. Det är en långsiktig plan, att bygga hus. Det räcker inte med att rita, bygga och sen sluta där. Vi ser till att ditt hus blir billigt att äga och bo i.

Designa ditt hem.Ett bra badrum är eftertraktat.